There was an error in this gadget

Wednesday, October 31, 2012

Alhamdulillah rezeki dari Allah....

Setelah sekian lama tak mengupdate blog nih akhirnya rajin juga jari-jemari runcing aku nih nak menitip dalan belog yg dh berhabok nih.Tak ada yang menarik untuk diupdate cuma aku sekarang nih tgh berehat2 kat umah selepas menjalani pembedahan ACL recon di Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan pada 8 Oktober 2012.Selepas discharge dari hospital pada 17 Oktober 2012 dan semalam 31 Oktober 2012 adalah temujanji pertama untuk check up.Tengah2 menunggu nombor giliran untuk berjumpa doktor tiba2 masuk 1 panggilan daripada "Private Number".Aku memang cuak kalau panggilan dari "Private Number" ni sebab selalu sangat panggilan yang ingin dielakkan dari nombor nih.Namun kali ini panggilan yang sungguh mengujakan.Aku menang iPhone5 dari contest yang dianjurkan oleh Ebay Malaysia.Terima kasih banyak2 Ebay Malaysia.Tak sia2 aku setia bersama Ebay selama ini.....:)



Tak pernah berpengalaman menggunakan iPhone sebelum ini jadinya berfikir2 juga adakah perlu untuk menggunakannya atau jual sahaja kepada siapa yang lebih memerlukan.Nak pakai iPhone5 ni kena tukar ke Nano Simkad pula.






Apa2 pon perkara paling utama adalah kena pergi ambik iPhone5 nih kat Ebay Malaysia punye opis kat Bandar Utama.




Do you like this post? Please link back to this article by copying one of the codes below.

URL: HTML link code: BB (forum) link code:

6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!!

pacubob said...

tq Suzi.....:)

nurul said...

Congrats! Pakai je dulu baru jual. Iphone kalau 6 bulan pun, harga x jatuh sgt pun :)

intanloveamir said...

tahniah :)

FOReyeZ said...

Congrats Mr Zamani Zahari. Walaupun still on hospital bed tapi still active... respect ni.

AyuArjuna BiGoshh said...

hebattttttttttttttt